tüm gerçekliğiyle bükreş
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-07-05 (13:38)
Sultan Gürsoy (sultangürsoy)
Sultan Gürsoy (sultangürsoy)
ben böyle düşünüyorum isteyen katılır istemeyen katılmaz fikirlerime. yaşadığım yeri sevmek zorunda değilim mecbur olduğum için burdayım.evet kimse beni zorla tutmuyo ama dr olmak istiyorum ve başka bi alternatifim yok.ben kendimce artılarını eksilerini yazdım kimse bana katılmak zorunda değil...
2008-07-05 (16:01)
Nuray Kilic (nryfb)
Nuray Kilic (nryfb)
bu durumda yasadigin yeri kotulemeye hic gerek yok!! herkes kendi isine baksin !
2008-07-06 (22:52)
Zafer Asdasd (zaferap)
Zafer Asdasd (zaferap)
ben teşekkür ederim ceren veya büşra yada her ikiside =) beraber harcıyalım parayı para dediğin nedir , sadece bir araç.. ama bazılarının gözüne batması veya konuyu buraya taşıması ve bunun bükreş gerçekliği diye yansıtması çok garip.. isteyen istediği gibi takılır ki kim babasının sayesinde birşeyler yapmıo? yada romanyada değil?

hedefin ve isteğin doğrultusunda afedersiniz ama çöplükte dahi birşeyler öğrenebilirsiniz.. mezun olan iş yapan hayet güzel yapıo.. kimsede salak deil bunca uğraşı romen kızları için yapsın.. neler çekilio oralara gelebilmek için.. neyse sözü uzatmadan bana katılan arkadaşlara teşekkür ederim.. herkes kafasına göre yaşar kimse kimsenin yaşamını inceleme hakkına sahip değildir ki eleştirmeye kalksın!! herkese iyi günler..
sLm arkadaslar 2008-07-17 (00:38)
Mahmut Mahmut (GLADIO0)
Mahmut Mahmut (GLADIO0)
ben bu sene romanyaya gelmeyı dusunuyorum herseyı bı kenara bıraktım aklıam takılan sadece bı tek soru kaldı. dıplomayıu aldıktan sonra yok veya bakanlık sınava tabıu tutyormu orencıyı. eczacılık bolumu ıcın
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12